Öntöző rendszer karbantartás, az üzemkész rendszerért!
Mivel ezek a rendszerek automatikusan működnek , több funkciójuk akár észrevétlenül is . Így évente több száz üzemórán át kopnak, használódnak. Kertünk szépsége érdekében érdemes tavasszal átvizsgálni a mozgó alkatrészeket, megszabadítani a szórófejeket a rárakódott földtől illetve eltávolítani a fűbenövéseket. Utánállítani a megfelelő szórási szögeket, hogy a kívánt területre kerüljön az öntözővíz. Eltávolítani a növényzetet melyek kitakarják a szórásképet.
A kert egy folyamatosan fejlődő környezet, ahol időnként átalakításokat eszközölünk , melyet a megváltozott igényeink hívnak életre. Ilyenkor az öntöző átalakítása is szükségessé válik a megváltozott terepviszonyok miatt. Egy nagyobb átalakítást érdemes előre egyeztetni az öntöző karbantartójával, hogy utólag ne legyenek költséges nehezen megvalósítható megoldások!
A téliesítés az egyik legfontosabb karbantartási művelet! Mivel ezeknek a rendszereknek a vízvezeték hálózata a fagyhatár felett van telepítve, ezért a téli időszak előtt mindig szükséges a felesleges vízmennyiséget eltávolítani a rendszerből. A fagykárból eredő károk igen széleskörűek lehetnek és felderítésük is igen problémás tud lenni! Nem beszélve egy olyan rendszerről , ahol vezetékes vizet használunk az öntözésre!

Kapcsolat

+36-20/332-1375

amarekft@gmail.com

1192 Budapest, Corvin körút 68. 1/7.

Valósitsa meg álmai kertjét:

Mindenki máshogyan képzeli el a pihentető környezetet!

Mi ennek  tervezésében és megvalósításában segítünk Önnek!