Kert és öntözőrendszer tervezés!
A tervezést mindig helyszíni felmérés előzi meg. Szükséges tájékozódni a terepviszonyokról, talajviszonyokról, illetve a víz vételezési lehetőségről. Fontos átbeszélni az elképzeléseket , egyeztetni a tapasztalatokat, ezek alapján lehet elkezdeni a tervezési folyamatot!
Ez egy folyamat, mely az építés méretétől és összetettségétől függően több- kevesebb időt vesz igénybe. De nagyon fontos, mert egy jól átbeszélt, mindkét fél által megfelelően értelmezett terv nagyon megkönnyíti az építés folyamatát. És a megrendelőnek is rálátást biztosít, hogy mi miért történik!
A kert egy folyamatosan fejlődő környezet, ahol időnként átalakításokat eszközölünk , melyet a megváltozott igényeink hívnak életre. Ilyenkor az öntöző átalakítása is szükségessé válik a megváltozott terepviszonyok miatt. Egy nagyobb átalakítást érdemes előre egyeztetni az öntöző karbantartójával, hogy utólag ne legyenek költséges nehezen megvalósítható megoldások!
A téliesítés az egyik legfontosabb karbantartási művelet! Mivel ezeknek a rendszereknek a vízvezeték hálózata a fagyhatár felett van telepítve, ezért a téli időszak előtt mindig szükséges a felesleges vízmennyiséget eltávolítani a rendszerből. A fagykárból eredő károk igen széleskörűek lehetnek és felderítésük is igen problémás tud lenni! Nem beszélve egy olyan rendszerről , ahol vezetékes vizet használunk az öntözésre!

Kapcsolat

+36-20/332-1375

amarekft@gmail.com

1192 Budapest, Corvin körút 68. 1/7.

Valósitsa meg álmai kertjét:

Mindenki máshogyan képzeli el a pihentető környezetet!

Mi ennek  tervezésében és megvalósításában segítünk Önnek!